Laminering

Laminering – Når det skal holde!

Plakater, kort, messestande, butiksløsninger osv. er udsat for et hårdt slid. Sollys får farverne til at falme, fugt får det til at krølle, fedt og røg får det til at gulne osv. Derfor er det en rigtig god ide at beskytte sine print og tryk med en laminering.

Varm- og koldlaminering

Hos View-it tilbyder vi både koldlaminering – en overfladelaminering som er ideel til indendørs brug – og varmlaminering, hvor printet indkapsles i en folie på begge sider. Koldlaminering er den billigste løsning, som fungerer fint, når printet ikke udsættes for vind og vejr. Til udendørs brug anbefaler vi en varmlaminering, som er laminering på begge sider af materialet. Det er vandtæt og dermed oplagt til udendørs skilte, plakater osv.

Lamineringen beskytter også mod sollys – UV stråler – hvilket betyder, at farverne på dine print og tryk holder sig flotte, længere.

Hos View-it kan vi laminere i op til 150 cm i bredden. Vi laminerer også gerne andres produktioner. Har du eksempelvis fået trykt eller printet andetsteds, eller har du selv produceret materialet, så laminerer vi det gerne færdigt for dig.

Der er lukket for kommentarer.