Opklæbning

Den præsentable løsning

En professionel opklæbning giver dine plancher og præsentationer den sidste prik over i’et. Det giver et flottere indtryk, når det skal præsenteres, og så beskytter det naturligvis dine tegninger, præsentationer osv. Til skilte i butikken, in-store materiale, vinduesdekoration m.m. er det også fornuftigt at klæbe materialerne op. De krøller og bøjer ikke, og de er lettere at håndtere. Får de samtidig en laminering, så skånes de også for sol, røg, fedt og andet, der kan forringe udtrykket.

Materialer

Hos View-it klæber vi op på PVC, kappaplader og karton. PVC er vandfaste plader og derfor meget velegnede til udendørs brug, fx A-skilte, facadeskilte og plakater. Kappaplader er et blødt skumplastmateriale, som ikke tåler vand. Det vejer til gengæld næsten ingenting og er derfor let at håndtere i butikken, på messer osv. Karton er den simpleste – og billigste – løsning, og er meget anvendt i forbindelse med præsentationer og lignende.

Gode råd

Hos View-it har vi mange års erfaring. Fortæl os om din opgave; hvor skal det bruges, om det skal hænge eller stå osv. Så kan vi vejlede dig om den bedste løsning. Kontakt os og få klar besked om netop din opgave.

Der er lukket for kommentarer.