Posterprints

Posterprint – når du skal tale med STORE bogstaver

Print i stort format, i super god kvalitet til den rigtige pris. Det er helt enkelt, hvad du kan forvente hos os. Vores plotter har en kapacitet på 150 cm x den længde, du måtte ønske. Det giver mulighed for at lave opsigtsvækkende budskaber i meget stort format. Vi kan naturligvis også levere større formater, hvor vi printer ad flere omgange og sætter de enkelte print sammen til ét stort format.

Masser af muligheder

Vi har hver dag gang i opgaver til vidt forskelligt brug: Messedekoration, butiksløsninger/in-store displaying, vinduesdekoration, plakater, outdoor, bande- og gulvreklamer og meget mere. Vi kan printe direkte fra dit dokument på mange forskellige typer af materiale. Det gælder fx vandfaste materialer til udendørs brug og stofbannere til butiks- og messedekoration. Og det hele i mange forskellige kvaliteter. Du kan levere dit materiale på flere måder. Fx PDF eller EPS fil, via mail, CD eller lagt ud på vores FTP-server. Kontakt os for yderligere, teknisk information.

Ingen opgave er for lille

Vi vurderer hver enkelt opgave og forespørgsel, så vi er sikre på, at du får det rigtige produkt; hvor skal det bruges, hvor længe skal det kunne holde, skal det kunne transporteres, og er der behov for opklæbning eller laminering. Brug vores ekspertise på området – vi er til for det samme!

Der er lukket for kommentarer.